Jalkojenhoidot

Jalkojenhoito

Hoitola Kultalokki tarjoaa terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. Hoidan ammattitaidolla eri sairasryhmien jalat kuten diabetikot ja reumaatikot, mutta hoitoon ovat tervetulleet myös perusterveet jalat.

 

Jalkojenhoidossa jalat pääsevät hetkeksi lämpimään jalkakylpyyn, jonka jälkeen tehdään perusjalkojenhoito; kynsien huolto (tarpeen mukaan leikkaus, ohennus ja hionta), mahdollisten kovettumien ja känsien poisto sekä  kevyt rasvaushieronta. Kotihoito-ohjeita kaupan päälle.

Hemmotteleva jalkojenhoito

Jalkakylpy Frantsilan jalkakylpyaineella tai jalkakylpy tehostettuna Frantsilan tai feelingsin eteerisillä öljyillä. Perusjalkojenhoidon lisänä jalkojen sokerikuorinta, kynsien lakkaus (lakan saat mukaasi) sekä jalkahieronta.

Kynnen oikaisu

Uusin menetelmä Onyfix kynnen oikaisuun on nyt saatavilla Kultalokista! Kynnen oikaisu tehdään täysin kuivaan kynteen, joten arvio oikaisusta tehdään jalkojenhoitokäynnillä ja oikaisuhoito sovitaan jalkojenhoidon yhteydessä. Oikaisuhoidon hinta sisältää yhden kynnen oikaisun. Menetelmä on kivuton sekä pitkäkestoinen. 

 

Onyfix kynnenoikaisu on tehokas kynnenoikaisumenetelmä. Oikaisu alkaa välittömästi asennuksen jälkeen ja kipu häviää heti tai muutamassa päivässä. Onyfix pysyy kynnellä 2 vk–2 kk. Liuska uusitaan kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Yksilölliset silikoniortoosit (esim. tukemaan vaivaisenluun asentoa tai vasaravarpaita) voidaan tehdä tarpeen mukaan. Hinta alk. 25€, hinta määräytyy käytettävän materiaalin mukaan.

 

Jalkojenhoidon lisänä voidaan tehdä muita hoitoja, kysy rohkeasti lisää!

Hoidoissa käytetään pääasiassa kotimaisia Frantsilan luomutuotteita, mutta hoidossa voidaan käyttää myös Peclavuksen tuotteita, asiakkaan tarpeet ja ihon kunto huomioiden.

 

Käytössä ammattikäyttöön tarkoitettu Jets spray-vesipora sekä asianmukaisesti desinfioidut, steriloidut ja huolletut välineet. Jalkojenhoitotilanteessa suojaan asiakkaan ja itseni asianmukaisilla suojaimilla. Toimintaa valvoo Valvira.